Uthyrning av truckar & maskiner

Här finner du alla våra truckar och maskiner

Göstas Truckuthyrning jobbar främst med uthyrning av maskiner med & utan förare men tillsammans med våra ägare Truckpoolen Göteborg AB kan vi även erbjuda rental samt försäljning.

Hyra Roto/Teleskoplastare med eller utan förare

Våra teleskoptruckar är smidiga och multifunktionella maskiner som är perfekta för alla typer av lastning, lossning eller lyft.

Hyra dieseltruckar med eller utan förare

Våra dieseltruckar innebär den perfekta lösningen till de tuffaste projekten och uppdragen. 

Hyra eltruckar med eller utan förare

Miljövänliga, pålitliga och hållbara, det är vad en eltruck från Göstas Truckuthyrning AB innebär.

Hyra ledstaplare med eller utan förare

Behöver du ett enkelt och säkert sätt att lyfta, sänka och transportera tunga laster och delar?

Hyra ledtruck med eller utan förare

Våra ledtruckar – även kallad låglyft – hjälper dig och din verksamhet att bli mer produktiv och samtidigt säkrare.

Hyra terminaltraktor med eller utan förare

Våra terminaltraktorer är speciellt utvecklade och designade för effektiv användning i hamnar.

Hyra skjutstativtruck med eller utan förare

En av de vanligaste truckarna inom lager tack vare sin extrema mångsidighet är skjutstativtrucken.

Hyra plocktruck med eller utan förare

Plocktrucken – även känd som orderplocktruck – har blivit en nödvändighet för alla typer av branscher.

Hyra inomhustruckar med eller utan förare

Se våra fantastiska inomhustruckar.

Hyra gaffeltruckar med förare

Gaffeltruckar är många industriers hjärta och själ.

Hyra pallyftare med förare

Se Götas fantastiska Pallyftar.

Tillbehör till truckar

Med rätt trucktillbehör kan du göra din fordonsflotta både flexibel och kostnadseffektiv i form av truckar och maskiner som kan utföra uppgifter och prestera utöver det normala.

Uthyrning av truckar med eller utan förare – Vårt specialområde på Göstas

Vi på Göstas är specialiserade på att erbjuda högkvalitativa och pålitliga truckar till uthyrning för olika behov, både med eller utan förare.

Varför hyra en truck/maskin istället för att köpa?

För många företag kan det vara en stor investering att köpa en egen truck/maskin, särskilt om den bara används tillfälligtvis. Genom att hyra en truck från Göstas, kan du istället fokusera på din kärnverksamhet samtidigt som du har tillgång till rätt utrustning för att utföra dina arbetsuppgifter. Du slipper också behöva oroa dig för underhåll och reparationer av utrustningen, vilket vi på Göstas tar hand om åt dig.

Vilka truckar kan man hyra från Göstas?

På Göstas har vi ett brett utbud av truckar för uthyrning för olika ändamål. Vi har bland annat eltruckar, ledstaplare, dieseltruckar, teleskoplastare, terminaltraktor, skjutstativtruckar, plocktruckar, inomhustruckar, gaffeltruckar och pallyftare i olika storlekar och modeller. Vi har även specialtruckar för olika branscher, till exempel lagertruckar och kyltruckar.

Vårt fokus på säkerhet och kvalitet

På Göstas är vi medvetna om vikten av att erbjuda högkvalitativa truckar för att säkerställa säkerheten för både operatörer och övrig personal. Alla våra truckar är regelbundet underhållna och servade för att säkerställa deras funktion och säkerhet. Vi genomgår också regelbundna säkerhetsinspektioner och ser till att alla operatörer är utbildade och certifierade för att använda vår utrustning.

Flexibla hyresavtal vid uthyrning av truck

Vi på Göstas förstår att behoven kan variera för olika företag och branscher. Därför erbjuder vi flexibla hyresavtal för att passa dina specifika behov. Vi kan erbjuda både kort- och långsiktiga hyresavtal, beroende på dina önskemål och behov. Vi är också flexibla när det gäller hyresperioder, så att du kan hyra utrustning för så kort eller så länge som du behöver.

Eltruck – Ett miljövänligt alternativ

Vi på Göstas är också medvetna om vikten av att minska vår påverkan på miljön och arbetar aktivt för att göra våra truckar mer miljövänliga. Vi erbjuder ett utbud av eltruckar som är ett mer miljövänligt alternativ till gas- och dieseltruckar. Våra eldrivna truckar är också tystare, vilket kan vara en fördel i vissa arbetsmiljöer där buller kan vara en faktor.

Våra kunders nöjdhet är vår högsta prioritet

På Göstas är vår högsta prioritet att våra kunder är nöjda med vår service och utrustning. Vi strävar alltid efter att ge en personlig service, och att hjälpa våra kunder att hitta den bästa lösningen för deras behov. Vi är också alltid tillgängliga för att svara på frågor och ge råd om vår utrustning och våra tjänster.

Vi arbetar också hårt för att hålla våra priser konkurrenskraftiga, samtidigt som vi levererar högkvalitativ utrustning och service. Vi tror på att erbjuda en total lösning till våra kunder, och att skapa en relation som grundas på ömsesidigt förtroende och samarbete.

Vi erbjuder också en rad olika tillbehör och extramaterial som kan läggas till på våra truckar, såsom hydrauliska lyftanordningar, pallkärror och mycket mer. Vi är alltid öppna för att diskutera dina specifika behov och önskemål och hittar lösningar som fungerar för dig och ditt företag.

Uthyrning av truckar är vår passion

Vi är stolta över att vara experter på uthyrning av truckar, och vi ser fram emot att fortsätta att arbeta med våra kunder för att hitta de bästa lösningarna för deras behov. Tveka inte att kontakta oss på Göstas om du behöver hyra en truck eller om du har frågor om vår utrustning och service. Vi ser fram emot att höra från dig!

031-50 01 05