Hyra gaffeltruckar med förare

Göstas gaffeltruckar

Gaffeltruckar är många industriers hjärta och själ. De är en nödvändig del av branscher med ett stort behov av lastning och lossning i lagerbyggnader, i hamnar, distribution- och logistikcentraler, samt andra materialhanteringsverksamheter. Hos Göstas hittar du ett brett utbud av diesel, el, och manuella gaffeltruckar i olika storlekar och lyftkapaciteter. I vårt utbud hittar modeller både med och utan möjlighet till containergående för både inomhus- och utomhusbruk.För vad du än behöver en gaffeltruck till, inom vilken industri du än jobbar så har vi en lösning anpassad efter ditt projekt och dina behov. Våra gaffeltruckar är byggda för att få jobbet gjort så effektivt och kostnadseffektivt som möjligt.

HYRA ELLER KÖPA GAFFELTRUCKAR

Göstas Truckuthyrning jobbar främst med uthyrning men tillsammans med våra ägare Truckpoolen Göteborg AB kan vi även erbjuda rental samt försäljning.

Våra gaffeltruckar är designade av och för operatörer. Därför finns det ett stort fokus på förarhytten och styranordningarna som är designad för att skapa de bästa synförhållanden, ergonomiskt arbetssätt och bekvämlighet för gaffeltruckföraren.

BEGAGNADE GAFFELTRUCKAR

Ett ekonomiskt smart och miljömässigt hållbart alternativ är att hyra eller köpa en av våra begagnade gaffeltruckar. Det är ett ypperligt val för nystartade eller växande företag som vill utveckla sin verksamhet och fordonsflotta både snabbt och billigt.

När du hyr eller köper en begagnad gaffeltruck från Göstas kan du vara säker på att de presterar minst lika bra som en gaffeltruck i nyskick. Våra begagnade maskiner går nämligen genom en omfattande kvalitets- och funktionstest där vi undersöker och kontrollerar varje individuell komponent och funktion för att säkerställa att de är funktionella. Eventuella brister under processen åtgärdas genom att byta ut den bristfälliga komponenten.

DIESEL- OCH ELDRIVNA GAFFELTRUCKAR

I vårt utbud hittar du både eldrivna och dieseldrivna gaffeltruckar. Osäker vad som är det bästa alternativet för dig? Kontakta Göstas så hjälper vi ta fram en lösning som passar dina behov och krav.

Viktklasserna för våra dieseldrivna gaffeltruckar sträcker sig från 2,5 tons till 28 tons.

Viktklasserna för våra eldrivna gaffeltruckar sträcker sig från 1,5 tons till 8 tons.

031-50 01 05