Hyra teleskoptruckar med förare

Göstas teleskoptruckar

Våra teleskoptruckar är smidiga och multifunktionella maskiner som är perfekta för hamnar, bondgårdar, byggarbetsplats och andra miljöer där lasthantering, underhåll av utrustning och reparation av byggnader är en daglig nödvändighet.

Tack vare sin stabila och smidiga konstruktion klarar teleskoptruckar av tuff terräng i svåråtkomliga miljöer, och har med det blivit en nödvändig del i det dagliga arbetet på en byggarbetsplats.
Teleskopstruckens förmåga att hantera en rad olika typer av utrustning betyder att den kan användas för att genomföra ett stort antal olika uppgifter inom olika branscher och områden. Dess stora bärkapacitet och långa räckvidd gör det möjligt att arbeta effektivt till en låg kostnad.

HYRA ELLER KÖPA TELESKOPTRUCKAR

Göstas Truckuthyrning jobbar främst med uthyrning men tillsammans med våra ägare Truckpoolen Göteborg AB kan vi även erbjuda rental samt försäljning.

När det finns ett stort behov av känslig manövrering och möjligheten att kunna plocka upp och sätta ned laster både säkert och precist är våra teleskoptruckar det pålitliga och prisvärda alternativet.

BEGAGNADE TELESKOPTRUCKAR

Hos Göstas kan du även köpa begagnade teleskoptruckar. Det är ett ekonomiskt smart alternativ som är ett utmärkt val för nystartade och växande företag som försöker utveckla sin verksamhet och är i behov av en större fordonsflotta.

När du köper en begagnad teleskoptruck från Göstas kan du vara säker på att den är i nästintill nyskick. Detta är för att vi alltid genomför ett noggrant kvalitets- och funktionstest för att säkerställa att alla komponenter och funktioner är i bästa skick. Identifierar vi något fel eller någon brist i maskinen så byter vi ut komponenten.

031-50 01 05