Hyra teleskoplastare med förare

Teleskoplastare

Våra teleskoplastare är smidiga och multifunktionella maskiner som är perfekta för byggarbetsplatser, industrier, hamnar, bondgårdar och andra miljöer där last/lyft-hantering  är en daglig nödvändighet.

Tack vare sin stabila och smidiga konstruktion klarar teleskoplastare av tuff terräng i svåråtkomliga miljöer, och har med det blivit en nödvändig del i det dagliga arbetet på exempelvis en byggarbetsplats.
Teleskoplastaren finns i stela och runtomsvängande överdelar vilket betyder att den kan användas för att genomföra ett stort antal olika uppgifter inom olika branscher och områden. Dess stora bärkapacitet och långa räckvidd gör det möjligt att arbeta effektivt till en låg kostnad.

HYRA ELLER KÖPA TELESKOPLASTARE

Göstas Truckuthyrning jobbar främst med uthyrning men tillsammans med våra ägare Truckpoolen Göteborg AB kan vi även erbjuda rental samt försäljning.

När det finns ett stort behov av känslig manövrering och möjligheten att kunna plocka upp och sätta ned laster både säkert och precist är våra teleskoplastare det pålitliga och prisvärda alternativet.

BEGAGNADE TELESKOPLASTARE

Hos Göstas kan du även köpa begagnade teleskoplastare. Det är ett ekonomiskt smart alternativ som är ett utmärkt val för nystartade och växande företag som försöker utveckla sin verksamhet och är i behov av en större fordonsflotta.

När du köper en begagnad teleskoplastare från Göstas kan du vara säker på att den är genomgången och fungerar som den ska. Detta är för att vi alltid genomför ett noggrant kvalitets- och funktionstest för att säkerställa att alla komponenter och funktioner är i bästa skick. Identifierar vi något fel eller någon brist i maskinen så byter vi ut komponenten.

031-50 01 05