Hyra terminaltraktor med förare

Göstas terminaltraktorer

Våra terminaltraktorer är speciellt utvecklade och designade för effektiv användning i hamnar, containerterminaler, distribution- och logistikcentraler, såväl som industriella byggarbetsplatser. Vare sig det handlar om inomhus- eller utomhusmiljöer är våra terminaltraktorer den perfekta lösningen för dina behov och krav.En terminaltraktor används främst i trånga miljöer där föraren i många fall behöver backa in och ut från smala utrymmen med tunga laster. För att garantera både hög effektivitet och säkerhet krävs det fart, hög prestation och pålitlighet. Med en terminaltraktor från Gösta Truckar får du en maskin med en hållbar och smart konstruktion med goda siktförhållanden från förarhytten, ergonomiska kontroller, enkel in och ut tillgänglighet, och en av marknadens snävaste svängradie. Våra terminaltraktorer är skapade av, och för oroperatörer.

HYRA ELLER KÖPA TERMINALTRAKTOR

Göstas Truckuthyrning jobbar främst med uthyrning men tillsammans med våra ägare Truckpoolen Göteborg AB kan vi även erbjuda rental samt försäljning.

Våra terminaltraktorer är utvecklade och designade med både föraren och den ansvariga för fordonsflottan i åtanke. Allting i förarhytten är arrangerat för att garantera både högsta säkerhet, bekvämlighet och produktivitet.

BEGAGNADE TERMINALTRAKTORER

Vi säljer och hyr även ut begagnade terminaltraktorer. Det är ett ekonomiskt och miljösmart alternativ som är ett ypperligt val för nystartade eller växande företag som snabb och billigt vill utveckla sin fordonsflotta och verksamhet för att bemöta de krav och behov de har.

En begagnad terminaltraktor från Göstas går knappt att urskilja från en traktor i nyskick. Vi genomför nämligen en omfattande kvalitets- och funktionskontroll på varje enskilt fordon innan vi väljer att sälja eller hyra ut dem. Vi går igenom varje komponent och funktion i terminaltraktorn och åtgärdar eventuella brister genom att byta ut bristfälliga delar.

031-50 01 05