Rental of trucks & machines.

Here you will find all of our trucks and machinery

Gösta's Truck Rental primarily focuses on rental, but together with our owners at Truckpoolen Göteborg AB, we can also offer leasing and sales.

Hyra eltruckar med förare

Eco-friendly, reliable, and durable, this is what an electric forklift trucks from Gösta Truckuthyrning AB, the.

Hyra ledstaplare med förare

Do you need an easy and safe way of lifting, lowering and transporting heavy loads to and share?

Hyra ledtruck med förare

Our ledtruckar, also referred to as the låglyft – will help you and your business, to become more productive and, at the same time, safer and more secure.

Hyra dieseltruckar med förare

Our dieseltruckar means it is the perfect solution for even the toughest of projects and assignments. 

Hyra teleskoptruckar med förare

Our teleskoptruckar is a convenient and multi-function machines, which are perfect for the ports.

Hyra terminaltraktor med förare

Our terminaltraktorer is specially developed and designed for the efficient and effective operation of the port.

Hyra skjutstativtruck med förare

One of the most commonly used forklifts in the warehouse, thanks to its extreme versatility is skjutstativtrucken.

Hyra plocktruck med förare

Plocktrucken, also known as the orderplocktruck has become a necessity for all kinds of industries.

Hyra inomhustruckar med förare

See our great inomhustruckar.

Hyra gaffeltruckar med förare

Fork-lift trucks are for many industries, heart, and soul.

Hyra pallyftare med förare

See Götas amazing won't be welcome.

Accessories for trucks

With the right trucktillbehör you can do for your fleet of vehicles is both flexible and cost-effective in terms of forklift trucks, and machines that can perform tasks, and perform a lot better than the original.

Uthyrning av truckar – Vårt specialområde på Göstas

Vi på Göstas är specialiserade på att erbjuda högkvalitativa och pålitliga truckar till uthyrning för olika behov.

Varför hyra en truck istället för att köpa?

För många företag kan det vara en stor investering att köpa en egen truck, särskilt om den bara används tillfälligtvis. Genom att hyra en truck från Göstas, kan du istället fokusera på din kärnverksamhet samtidigt som du har tillgång till rätt utrustning för att utföra dina arbetsuppgifter. Du slipper också behöva oroa dig för underhåll och reparationer av utrustningen, vilket vi på Göstas tar hand om åt dig.

Vilka truckar kan man hyra från Göstas?

På Göstas har vi ett brett utbud av truckar för uthyrning för olika ändamål. Vi har bland annat eltruckar, ledstaplare, dieseltruckar, teleskoptruckar, terminaltraktor, skjutstativtruckar, plocktruckar, inomhustruckar, gaffeltruckar och pallyftare i olika storlekar och modeller. Vi har även specialtruckar för olika branscher, till exempel lagertruckar och kyltruckar.

Vårt fokus på säkerhet och kvalitet

På Göstas är vi medvetna om vikten av att erbjuda högkvalitativa truckar för att säkerställa säkerheten för både operatörer och övrig personal. Alla våra truckar är regelbundet underhållna och servade för att säkerställa deras funktion och säkerhet. Vi genomgår också regelbundna säkerhetsinspektioner och ser till att alla operatörer är utbildade och certifierade för att använda vår utrustning.

Flexibla hyresavtal vid uthyrning av truck

Vi på Göstas förstår att behoven kan variera för olika företag och branscher. Därför erbjuder vi flexibla hyresavtal för att passa dina specifika behov. Vi kan erbjuda både kort- och långsiktiga hyresavtal, beroende på dina önskemål och behov. Vi är också flexibla när det gäller hyresperioder, så att du kan hyra utrustning för så kort eller så länge som du behöver.

Eltruck – Ett miljövänligt alternativ

Vi på Göstas är också medvetna om vikten av att minska vår påverkan på miljön och arbetar aktivt för att göra våra truckar mer miljövänliga. Vi erbjuder ett utbud av eltruckar som är ett mer miljövänligt alternativ till gas- och dieseltruckar. Våra eldrivna truckar är också tystare, vilket kan vara en fördel i vissa arbetsmiljöer där buller kan vara en faktor.

Våra kunders nöjdhet är vår högsta prioritet

På Göstas är vår högsta prioritet att våra kunder är nöjda med vår service och utrustning. Vi strävar alltid efter att ge en personlig service, och att hjälpa våra kunder att hitta den bästa lösningen för deras behov. Vi är också alltid tillgängliga för att svara på frågor och ge råd om vår utrustning och våra tjänster.

Vi arbetar också hårt för att hålla våra priser konkurrenskraftiga, samtidigt som vi levererar högkvalitativ utrustning och service. Vi tror på att erbjuda en total lösning till våra kunder, och att skapa en relation som grundas på ömsesidigt förtroende och samarbete.

Vi erbjuder också en rad olika tillbehör och extramaterial som kan läggas till på våra truckar, såsom hydrauliska lyftanordningar, pallkärror och mycket mer. Vi är alltid öppna för att diskutera dina specifika behov och önskemål och hittar lösningar som fungerar för dig och ditt företag.

Uthyrning av truckar är vår passion

Vi är stolta över att vara experter på uthyrning av truckar, och vi ser fram emot att fortsätta att arbeta med våra kunder för att hitta de bästa lösningarna för deras behov. Tveka inte att contact us på Göstas om du behöver hyra en truck eller om du har frågor om vår utrustning och service. Vi ser fram emot att höra från dig!

031-50 01 05