Hyra pallyftare med förare

Göstas pallyftare 

Pallyftare – även kallad handtruck – är en av de viktigaste beståndsdelarna för alla företag som sysslar med materialhantering. Manuella pallyftare är perfekta för snabb och effektiv hantering av tunga lastpallar på korta distanser i varuhus och lagerlokaler både på höjden och tvären.Våra pallyftare är av högsta kvalitet och är anpassad för de flesta olika miljöer, industrier och branscher vare sig det handlar om mataffärer, stora industrilokaler eller verkstäder. Dess förstärkta gaffelkropp ger en förbättrad lyftkapacitet och en lång livslängd.

HYRA ELLER KÖPA PALLYFTARE

Göstas Truckuthyrning jobbar främst med uthyrning men tillsammans med våra ägare Truckpoolen Göteborg AB kan vi även erbjuda rental samt försäljning.

Våra pallyftare är utvecklade och designade av operatörer, för operatörer. För vem vet bättre om vilka funktioner som behövs och hur den optimala designen ser ut än personerna själva som dagligen använder dem? Våra pallyftare är smidig, snabba, starka och högst ergonomiska maskiner med en ytterst snäv svängradie som gör dem optimala för trånga miljöer som kräver en hög manövrerbarhet.

BEGAGNADE PALLYFTARE

Hos Göstas kan du även investera i begagnade pallyftare. Det är ett ekonomiskt och miljösmart alternativ och passar perfekt för nystartade eller växande företag som vill utveckla din verksamhet och fordonsflotta för att kunna bemöta de behov och krav de innehar.

Bra att veta om våra begagnade pallyftare är att innan de säljs eller hyrs ut måste de först genomgå vår omfattande kvalitets- och funktionstest. Vi gör detta för att försäkra oss om att de är fullt funktionella och att varje individuell komponent är säker.

031-50 01 05