Hyra eltruckar med förare

HYRA BEMANNADE ELTRUCKAR

Göstas Truckuthyrning jobbar främst med uthyrning men tillsammans med våra ägare Truckpoolen Göteborg AB kan vi även erbjuda rental samt försäljning.

Att hyra eller köpa en eltruck från oss innebär fördelar såsom:

  • Avancerad grön växelström för bättre prestanda
  • Längre skiftcyklar för förbättrad effektivitet
  • Enklare underhåll, vilket betyder att du kan fokusera på det viktiga i din verksamhet
  • Mångfacetterad konfiguration som säkerställer att våra eltruckar är enkla att programmera och tillåter dig att matcha maskinprestanda med operatörserfarenhet och lasttyp

En eltruck är det ideala valet av gaffeltruck för varuhus och liknande inomhusmiljöer då de är både snabba, tysta och enkla att manövrera med en väldigt snäv svängradie. De utsöndrar inte heller några avgaser som får inomhusmiljön att lukta.

Våra eltruckar är utvecklade och designade av högkvalitativt material som gör det möjligt för dem att arbeta i de tuffaste miljöerna och som gör att de innehar en lång livslängd. Tillsammans med faktumet att de är eldrivna blir de en långsiktig investering som kommer att betala av sig själva gång på gång.

 

BEGAGNADE ELTRUCKAR

Vi säljer även begagnade eltruckar upprustade till näst intill nyskick. Innan vi väljer att sälja vidare eller hyra ut en begagnad maskin måste den först klara av vår omfattande funktions- och kvalitetskontroll. Varje individuell funktion och komponent i fordonet kontrolleras och testas noggrant, om någon brist upptäcks så ersätter vi komponenten.

Begagnade eltruckar är ett ekonomiskt smart alternativ som är ett utmärk val för nystartade eller växande företag som snabbt och billigt vill utveckla sin fordonsflotta för att kunna hantera de krav och behov de innehar.

Hyr eltruck - det miljövänligare alternativet

Att hyra en eltruck är ett utmärkt alternativ eftersom du inte bara effektiviserar arbetet, utan du gör det på ett miljövänligt sätt! Göstas är en av de ledande leverantörerna av eltruckar i Sverige och erbjuder ett brett utbud av olika modeller för uthyrning.

Varför hyra en eltruck istället för en traditionell?

Att använda eltruckar har flera fördelar jämfört med traditionella diesel- eller bensindrivna truckar. För det första (och mest uppenbara) är de mer miljövänliga eftersom de inte släpper ut några farliga avgaser eller partiklar. Eltruckar är dessutom mer ekonomiska på lång sikt då de kräver mindre underhåll och har lägre driftkostnad. Eltruckar har också förmågan att snabbt accelerera och bromsa, vilket gör dem idealiska när tiden är knapp.

Fler fördelar med eldrivna truckar

  • Kostnadseffektivt – Att använda eltruckar istället för traditionella truckar kan vara mycket kostnadseffektivt då du slipper kostnaderna för drivmedel som bensin och diesel. 
  • Alltid hög kvalitet – På Göstas erbjuder vi endast högkvalitativa eldrivna truckar som är väl underhållna och i toppskick. Hyr du en eltruck av oss kan du vara säker på att du har tillgång till pålitlig utrustning som hjälper dig att utföra ditt arbete på ett smidigt och effektivt sätt.
  • Flexibilitet – Vi erbjuder olika typer av eldrivna truckar som kan anpassas efter olika behov. Oavsett om du behöver en smidig truck för att hantera små varor eller en robust truck för att hantera stora och tunga material, kan vi på Göstas erbjuda dig en eltruck som möter dina behov.

Hur går jag tillväga för att hyra en eltruck av Göstas?

Enkelt! Allt du behöver göra är att kontakta oss så diskuterar vi dina behov och krav. Vi tar fram den mest lämpade eltrucken för att uppfylla dina önskemål.

Kan jag hyra en eltruck för en kort tid?

Ja, du kan hyra en eltruck av oss på Göstas för antingen en kort eller lång tid beroende på dina behov. Vi erbjuder olika hyresalternativ som kan anpassas efter dina krav.

Behöver jag utbildning för att använda en eltruck från Göstas?

Ja, det är viktigt att du har rätt utbildning och erfarenhet för att använda en eltruck på ett säkert och effektivt sätt. Vi på Göstas kan ge dig råd om utbildningskrav och hjälpa dig att hitta lämpliga kurser.

Vi ser fram emot att fortsätta att kunna erbjuda våra kunder ett miljövänligt alternativ. Tveka inte att kontakta oss på Göstas om du behöver hyra en truck eller om du har frågor om vår utrustning och service. Vi ser fram emot att höra från dig!

031-50 01 05