FAQ: Vanliga frågor och svar

Här hittar ni några svar på några vanliga frågor om oss.

För många företag kan det vara en stor investering att köpa en egen truck/maskin, särskilt om den bara används tillfälligtvis. Genom att hyra en truck från Göstas, kan du istället fokusera på din kärnverksamhet samtidigt som du har tillgång till rätt utrustning för att utföra dina arbetsuppgifter. Du slipper också behöva oroa dig för underhåll och reparationer av utrustningen, vilket vi på Göstas tar hand om åt dig.

På Göstas har vi ett brett utbud av truckar för uthyrning för olika ändamål. Vi har bland annat eltruckar, ledstaplare, dieseltruckar, teleskoplastare, terminaltraktor, skjutstativtruckar, plocktruckar, inomhustruckar, gaffeltruckar och pallyftare i olika storlekar och modeller. Vi har även specialtruckar för olika branscher, till exempel lagertruckar och kyltruckar.

På Göstas är vi medvetna om vikten av att erbjuda högkvalitativa truckar för att säkerställa säkerheten för både operatörer och övrig personal. Alla våra truckar är regelbundet underhållna och servade för att säkerställa deras funktion och säkerhet. Vi genomgår också regelbundna säkerhetsinspektioner och ser till att alla operatörer är utbildade och certifierade för att använda vår utrustning.

Vi på Göstas förstår att behoven kan variera för olika företag och branscher. Därför erbjuder vi flexibla hyresavtal för att passa dina specifika behov. Vi kan erbjuda både kort- och långsiktiga hyresavtal, beroende på dina önskemål och behov. Vi är också flexibla när det gäller hyresperioder, så att du kan hyra utrustning för så kort eller så länge som du behöver.

Vi på Göstas är också medvetna om vikten av att minska vår påverkan på miljön och arbetar aktivt för att göra våra truckar mer miljövänliga. Vi erbjuder ett utbud av eltruckar som är ett mer miljövänligt alternativ till gas- och dieseltruckar. Våra eldrivna truckar är också tystare, vilket kan vara en fördel i vissa arbetsmiljöer där buller kan vara en faktor.

På Göstas är vår högsta prioritet att våra kunder är nöjda med vår service och utrustning. Vi strävar alltid efter att ge en personlig service, och att hjälpa våra kunder att hitta den bästa lösningen för deras behov. Vi är också alltid tillgängliga för att svara på frågor och ge råd om vår utrustning och våra tjänster.

Vi arbetar också hårt för att hålla våra priser konkurrenskraftiga, samtidigt som vi levererar högkvalitativ utrustning och service. Vi tror på att erbjuda en total lösning till våra kunder, och att skapa en relation som grundas på ömsesidigt förtroende och samarbete.

Vi erbjuder också en rad olika tillbehör och extramaterial som kan läggas till på våra truckar, såsom hydrauliska lyftanordningar, pallkärror och mycket mer. Vi är alltid öppna för att diskutera dina specifika behov och önskemål och hittar lösningar som fungerar för dig och ditt företag.

Tveka inte att höra av er!

Vi är stolta över att vara experter på uthyrning av truckar, och vi ser fram emot att fortsätta att arbeta med våra kunder för att hitta de bästa lösningarna för deras behov. Tveka inte att kontakta oss på Göstas om du behöver hyra en truck eller om du har frågor om vår utrustning och service. Vi ser fram emot att höra från dig!

031-50 01 05