Hyra plocktruck med förare

Göstas Plocktruckar

Plocktrucken – även känd som orderplocktruck – har blivit en nödvändighet för alla typer av branscher, industrier och affärer som innehar en sektion av orderplock och annan materialhantering. De är lösningen på allt högre förväntningar från konsumenter och företag gällande både den ökade mängden av produktlinjer som behöver förvaras och hanteras, samt snabbare leverans av orders.Hos Göstas hittar du ett brett utbud av både låg- och höglyftande plocktruckar i olika modeller, med olika lyftkapaciteter och plockhöjder, för alla typer av orderplock. Samtliga modeller är optimerade för att på så kort tid som möjligt få ihop beställda varor korrekt och går även att använda för horisontell transport och hantering av lastpallar.

HYRA ELLER KÖPA PLOCKTRUCK

Göstas Truckuthyrning jobbar främst med uthyrning men tillsammans med våra ägare Truckpoolen Göteborg AB kan vi även erbjuda rental samt försäljning.

Våra plocktruckar innebär effektiv orderplockning på alla höjder och nivåer med en intuitiv styrning och manövrering, med en ytterst snäv svängradie som gör dem optimala för trånga lagermiljöer. De är utvecklade med både körhastigheter och säkerhet i åtanke utan att ge avkall på den ergonomiska aspekten.

BEGAGNADE PLOCKTRUCKAR

Ett ekonomiskt och miljösmart alternativ är att investera i begagnade plocktruckar. Det är ett billigt sätt för nystartade eller växande företag att snabbt och enkelt utveckla både sin fordonsflotta, och med det sin verksamhet, för att bemöta sina behov och krav.

När du köper eller hyr en begagnad plocktruck från Göstas får du en maskin av högsta kvalitet. Vi genomför alltid en omfattande och noggrann kvalitets- och funktionstest av varje individuell maskin innan vi väljer att sälja eller hyra ut den.

031-50 01 05