Lull från oss!

En lullmaskin, eller teleskoplastare som vissa säger, är en kraftfull maskin för att hantera och transportera material. Med sin rörliga bom kan den nå platser dit vanliga fordon inte kommer.

På utrymmen och där exakt placering krävs är lullmaskinen ovärderlig. Oavsett om ni ska flytta pallar, gräva eller lasta byggmaterial – den klarar jobbet galant. Lullmaskinen kan också användas för att forsla upp arbetare för renovering och underhåll på höjden, vilket underlättar för oss som annars får klättra.

Men tänk på säkerheten – endast utbildade förare får köra maskinerna. Ordentligt underhåll är a och o för att undvika olyckor. Så se över om en lullmaskin från Göstas kan underlätta arbetet på er byggarbetsplats. De kan göra livet lättare för oss som sliter där ute.

Du kan läsa mer om detta här!

Dela inlägget

Lull från oss!

En lullmaskin, eller teleskoplastare som vissa säger, är en kraftfull maskin för att hantera och transportera material. Med sin rörliga bom kan den nå platser

Läs mer

Olika typer av trucktillbehör

Truckar är vanliga inslag på arbetsplatser där förflyttning av material och varor tillhör arbetsdagen. Det är alltså ett fordon som kan hjälpa dig att lyfta

Läs mer
031-50 01 05