port, ship, boat-6910972.jpg

Lastning och lossning i Göteborg med Göstas

Behöver du professionell hjälp med lastning, lossning eller lyftning av material och gods i Göteborg? Hos Göstas.se erbjuder vi en pålitlig och effektiv service med teleskoplastare och truckar med skickliga förare.

Erfarna förare för säker hantering

Våra förare har omfattande erfarenhet och står redo att assistera dig med alla dina behov. Oavsett om det gäller att lasta gods från lastbilar eller containrar, flytta material på byggarbetsplatser eller utföra lyft inom industriella områden, är våra experter här för att underlätta din planering och säkerställa att arbetet utförs på ett säkert sätt.

Flexibel utrustning för skräddarsydda lösningar

Vi tar med oss den mest lämpliga utrustningen för ditt uppdrag. Med tillgång till kranarmar, materialkorgar, personkorgar, vinschar och vanliga gafflar kan vi anpassa oss efter dina specifika krav. Vår flexibilitet sträcker sig även till hyrestiden – från 2 timmar och längre, vi är här för att möta dina behov utan krångel.

Var vi kan hjälpa dig

Våra tjänster sträcker sig över olika områden, inklusive:

Byggarbetsplatser: Oavsett om det handlar om att flytta material, lossa lastbilar, städa undan material eller lyfta upp material till våningsplanen, kan vi vara er pålitliga partner på byggarbetsplatser.

Industrier: Vi kan hjälpa er att flytta tunga maskiner eller gods mellan olika delar av anläggningen. Dessutom utför vi lastning, lossning och lyftning av gods samt traverser.

Lager: Om ni behöver hyra en truck för ert lagerarbete, har vi ett utbud av truckar att erbjuda för att möta era specifika behov.

Enkel kommunikation för smidig planering

För att nyttja våra tjänster är det enkelt att komma i kontakt med oss. Ring oss på telefonnummer 031-50 01 05 eller skicka ett mail till bokning@gostas.se. Vi finns tillgängliga för att svara på dina frågor och diskutera hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.

Välkommen att kontakta oss för att diskutera hur Göstas kan göra er verksamhet smidigare och effektivare.

Dela inlägget

Lull från oss!

En lullmaskin, eller teleskoplastare som vissa säger, är en kraftfull maskin för att hantera och transportera material. Med sin rörliga bom kan den nå platser

Läs mer

Olika typer av trucktillbehör

Truckar är vanliga inslag på arbetsplatser där förflyttning av material och varor tillhör arbetsdagen. Det är alltså ett fordon som kan hjälpa dig att lyfta

Läs mer
031-50 01 05