Begagnade truckar

Göstas Begagnade truckar

Att köpa eller hyra en begagnad truck är ett ekonomiskt fördelaktig alternativ som inte bara sparar dig pengar, utan är även en insats för miljön.En begagnad truck från Göstas Truckar är ett pålitligt och prisvärt alternativ av hög kvalitet som är ett bra sätt för nystartade eller växande företag att utveckla sin fordonsflotta för att uppfylla sina krav och behov.

HYR ELLER KÖP EN BEGAGNAD TRUCK FRÅN GÖSTAS TRUCKAR

Vare sig du vill hyra truckköpa dieseltruckar eller hjullastare så har vi lösningen för dig. Kontakta oss redan idag eller ta en titt runt på hemsida för mer information om att hyra eller köpa en av våra begagnade truckar

OMFATTANDE RENOVERING

För att garantera att våra begagnade truckar håller högsta kvalitet och kommer vara brukbara långt framöver genomför vi på Göstas Truckar alltid en omfattande renovering och kvalitetscheck på dem. Inte förens de genomgått och blivit godkända genom vår standardiserade process för begagnade truckar är vi villiga att sälja eller hyra ut dem.
Vår process innefattar:

  • Överskådlig truckhistorik: Vi tar fram en noggrann historik över tidigare ägare, vad den använts till, vart den använts, samt hur mycket och hur länge. Våra begagnade truckar är i regel en från vår egen flotta vi har detaljerade uppgifter om.
  • Rengöring: Vi rengör våra begagnade truckar noggrant så att smuts, oljor och dylikt avlägsnas innan vår inspektion.
  • Inspektion: Våra egna tekniker genomför en omfattande inspektion för att identifiera brister eller problem med trucken och dess komponenter. Inspektionen består bland annat av visuell kontroller, mätningar och funktionskontroller av samtliga komponenter.
  • Funktionskontroll: Vi testar samtliga funktioner trucken innehar. Allt från motoreffekt, driftsäkerhet till rådande utsläppskrav. Denna funktionskontroll genomförs via vår moderna diagnostikutrustning.
  • Kontroll av batteri och laddare för eltruckar: Hjärtat av en truck är dess motor och batteri. Vi kontrollerar noggrant batteriet och dess laddare hos eldrivna truckar för att försäkra oss om att de innehar den kapacitet som krävs.
  • Reparation: Om teknikerna tycker trucken håller måttet går den vidare till vår verkstad. Väl där gör vi en noggrann kontroll av alla mekaniska och elektriska delar, där vi reparerar eller byter ut dem vid behov.
  • Lackering: Till sist återställer vi den till sitt originalutseende för ett förstklassigt yttre. Finns det ett behov för det så lackerar vi om trucken fullständigt och förser den med nya originaldekaler.
  • Slutkontroll: Innan vi kan erbjuda och överlämna den begagnade trucken genomför vi en slutgiltlig kontroll av samtliga kompontenter och funktioner. Vi lämnar även alltid över ett undertecknat kontrollcertifikat för våra begagnade truckar.

 

031-50 01 05