Lull maskin

Vi kallar det lull maskin, andra kanske telehandlers. Ja, kärt barn har många namn. Det vi vet är att en lull maskin är en mångsidig och kraftfull maskin inom bygg- och anläggningsindustrin. Denna typ av maskin är designad för att hantera och transportera material över olika terränger och avstånd.  

En lull maskin är utrustad med en rörlig bom som kan förlängas vertikalt och horisontellt, vilket möjliggör transport och lyftning av material till och från platser som är svårtillgängliga för vanliga fordon. Dessa maskiner är särskilt användbara på platser med begränsat utrymme eller där precision vid materialhantering krävs. 

Med en lull maskin från Göstas kan ni effektivisera en rad olika arbetsuppgifter:

Materialhantering 

Snabb och effektiv flyttning av material över arbetsplatser. 

Loading and unloading

Idealisk för arbetsplatser där material ofta behöver flyttas mellan olika höjder och platser. 

Byggnadsarbete

Används för att placera tunga byggnadsmaterial som tegel och balkar. 

Hur stora jobb kan en lull maskin klara av? 

Vår flotta av lull maskiner är kapabel att hantera allt från mindre byggprojekt till stora industriella uppgifter. Tack vare maskinens robusta design och kraftfulla motor, kan den lyfta och hantera tunga laster, vilket gör den till en oumbärlig resurs för både korta och långvariga projekt. 

Vad för tjänster har vi på göstas? 

På Göstas erbjuder vi ett brett utbud av tjänster för att stödja era projekter: 

  • Korttidsuthyrning av välskötta maskiner 
  • Längre uthyrningstider för långsiktiga projekt 
  • Försäljning av kvalitetskontrollerade begagnade modeller 
  • Möjlighet till uthyrning med förare 

Kontakta göstas för era maskinbehov 

Letar ni efter en pålitlig partner som kan tillhandahålla högkvalitativa lull maskiner för era projekt? Kontakta Göstas idag för att diskutera era behov och hur vi kan hjälpa er att uppnå era mål med effektivitet och precision. Vårt team av experter står redo att erbjuda skräddarsydda lösningar som passar just era behov. Tveka inte, kontakta oss nu för att ta era projekt till nästa nivå! 

031-50 01 05