Hyra dieseltruckar med förare

Göstas dieseltruckar

Våra dieseltruckar innebär den perfekta lösningen till de tuffaste projekten och uppdragen. De är en av de tuffaste arbetshästarna inom världen av materialhantering och är utvecklade för att hantera ett stort antal olika typer av laster, samt designade för att kunna klara av att arbeta i det tuffa utomhusklimatet i Norden. Driven av ett bränsle som är både enkelt att få tag i och är enkelt att använda, så presterar våra dieseltruckar extremt bra i tuffa miljöer i både väta och smuts.

HYRA ELLER KÖPA DIESELTRUCKAR

Göstas Truckuthyrning jobbar främst med uthyrning men tillsammans med våra ägare Truckpoolen Göteborg AB kan vi även erbjuda rental samt försäljning.

Vi har ett brett utbud av dieseltruckar i olika storlekar – allt från 2,5 tons upp till 28 tons – med olika lyftkapaciteter och möjlighet till containergående. Med enastående uthållighet och styrka hanterar de lätt de mest avancerade och tunga lasterna och kan lyfta alltifrån små lastpallar, till individuella komponenter som väger flera ton.

De kompakta, släta konturerna av våra diseltruckmodeller garanterar att de är enkla att manövrera även i trånga utrymmen samtidigt som det säkerställer en god sikt. De är utrustade med en kraftfull industriell styrka, är pålitliga och enkla att underhålla, samt innebär minimal miljöpåverkan och låg bränsleförbrukning. Detta gör dem till det ideala valet av dieseltruck för ditt projekt.

BEGAGNADE DIESELTRUCKAR

Hos Göstas kan du även köpa och hyra begagnad dieseltruckar. Det är ett ekonomiskt alternativ som är ett smart val för nystartade eller växande verksamheter som vill utveckla sin fordonsflotta för att uppfylla de krav och behov de har.

Våra begagnade dieseltruckar genomgår en omfattande process av funktionskontroll och reparering. Alla begagnade maskiner vi erbjuder genomgår alltid denna process för att säkerställa att de är i gott skick.

031-50 01 05